Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Miltonovo tajemství: Eckhart Tolle - Jak překonat strach

 

MILTONOVO TAJEMSTVÍ

Eckhart Tolle, Robert S. Friedman,Ilustroval Frank Riccio

Kniha, která ukáže vašemu dítěti, jak překonat strach…

Formát: 290 x 205 mm, Počet stran: 40

Vazba: pevná bez přebalu lesklá

Nakladatel: KELTNER Publishing s.r.o.

Vydáno: listopad 2011, 1. vydání

DPC: 217 Kč

Kategorie: 7 – 100 let


První kniha, ve které autor bestsellerů Eckhart Tolle přináší své učení dětem ve věku 7 až 100 let. V jednoduchém a okouzlujícím příběhu vysvětluje, jak překonat obavy a úzkost.

Tato krásně ilustrovaná kniha potěší děti i jejich rodiče.

Kniha vypráví příběh chlapce jménem Milton, kterého na školním hřišti napadl starší a větší kluk. Miltona se zmocní obavy z každého dalšího dne ve škole. Přestože si vůbec neví rady, neřekne nic ani svým rodičům a prožívá velmi těžké chvíle sám se svým strachem…

Když druhý den ráno přijde domů jeho kocourek Teo pokousaný od zlého psa, Milton se diví, proč se Teo také nebojí. Jeho dědeček se mu snaží vysvětlit, že kocourek žije v přítomnosti, ale Milton to nechápe. Jak mu asi přítomnost dokáže pomoci s jeho strachem? 

Následující noci však Milton prožije velmi zvláštní sen, ve kterém se setká s neznámou tajemnou zmrzlinářkou. Tato žena mu vyjeví tajemství moci přítomného okamžiku. Milton je svým nočním zážitkem naprosto nadšený a chystá se nově získané znalosti použít ve svém skutečném životě. Čeká ho další den ve škole a s ním i strach ze staršího spolužáka…

Podaří se Miltonovi vyřešit jeho problém?

Jaké tajemství vlastně Miltonovi tato záhadná paní prozradila?

Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi.

Eckhart Tolle je světoznámý spisovatel a duchovní učitel. Narodil se v Německu a studoval na universitách v Londýně a Cambridge. Poté, co prošel hlubokou vnitřní proměnou, opustil akademické prostředí a začal v Londýně pracovat s jednotlivci a malými skupinami jako konzultant. Od roku 1995 žije ve Vancouveru v Kanadě.

Eckhart Tolle je autorem knihy Moc přítomného okamžiku, která se stala bestsellerem a byla přeložena do 33 jazyků, a knihy Nová země, která na ni navazuje. Obě jsou označované jako dvě nejvlivnější duchovní knihy naší doby. Eckhart Tolle cestuje a učí po celém světě. Mnohé jeho přednášky a workshopy byly vydané na CD a DVD. Prostřednictvím EckhartTolleTV vysílá každý měsíc přednášky, živé meditace a odpovídá na dotazy diváků.

Kromě již zmíněných knih – Moc přítomného okamžiku a Nová země napsal také knihy Ticho promlouvá a Moc přítomného okamžiku – pracovní kniha. Dále je autorem dvou knih určených (nejen) pro děti: Miltonovo tajemství a Naši andělé strážní.


KONTAKT:

Mgr. Monika Tomíčková

KELTNER Publishing s.r.o.

Tel.: +420 777903109

tomickova@keltnerpublishing.com


www.keltnerpublishing.cz